Daca crezi ca vei reusi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Vremea in Bucuresti

Click for Bucharest,
 Romania Forecast

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Plan de marketing
logo

Viata --- vazuta altfel !...


Avem in fata cel mai interesant supliment alimentar
«Synergy O2»

care intrece tot ce ati vazut pana acum !...

Plan de marketing Synergy O2. . . . . .

Intrebari despre activitate

1.- Cum pot accesa biroul meu virtual?

- Dupa finalizarea inregistrarii, veti primi un e-mail care va va oferi instructiuni despre cum sa accesati biroul virtual.
Daca aveti intrebari, contactati-ne la synergyo2romania@so2inc.eu si va vom ajuta cu placere

2.- Voi primi un numar de identificare dupa inscriere?

- Da, dupa ce finalizati procesul de inregistrare, veti primi un e-mail de bun venit cu informatii importante. Acest e-mail de bun venit va va oferi numarul de identificare si un link de urmat pentru a seta parola pe Back Office.

3.- Nu am primit emailul meu de bun venit, ce ar trebui sa fac?

- Verificati folderul de spam, acesta poate fi considerat ca un e-mail nerecunoscut. Daca nu il gasiti in folderul spam, trimiteti un e-mail la synergyo2romania@so2inc.eu si vom fi incantati sa va trimitem din nou e-mailul de bun venit.

4.- Unde pot vedea planul de compensare?

- In biroul dvs. virtual veti gasi toate instrumentele pentru a va dezvolta afacerea, inclusiv planul de compensare.

5.- Nu am completat procedura de inregistrare, cum pot completa comanda?

- Clientii au acces limitat la biroul din spate chiar si atunci cand procesul de inregistrare nu a fost finalizat. Acest lucru este permis pentru ca clientii sa termine inregistrarea ulterior. In plus, serviciul nostru pentru clienti va fi incantat sa finalizeze procesul de cerere, pur si simplu trimiteti-ne un e-mail la synergyo2romania@so2inc.eu

6.- La cine ma adresez pentru asistenta si sfaturi despre utilizarea corecta a produsului?

- Persoana care te-a sponsorizat trebuie sa fie intotdeauna punctul tau de referinta pentru tot ceea ce priveste SynergyO2. Daca nu este cazul, contactati-ne la adresa synergyo2romania@so2inc.eu

7.-Cand se va livra comanda mea?

- Comenzile sunt expediate in termen de 2 zile lucratoare cu FAN Curier, termenele maxime de livrare sunt de 5 zile lucratoare. In cele mai multe cazuri, ajung la destinatie in 24/48 de ore si 72 de ore pentru insule si locuri incomode.

In momentul in care va alaturati la Synergy O2, deveniti parte dintr-o comunitate o generatie noua de antreprenori. Comunitatea noastra, instrumentele noastre de marketing, planul de compensare si comunicarea sunt cu adevarat deosebite. Ca membru Synergy O2, veti fi sprijinit inclusiv cu sfaturi utile pentru a va ajuta sa construiti afacerea dvs. rapid si sa va pastrati in trend.

Pentru mai multe informatii clic aici,

Constientizeaza importanta participarii ca Partener Synergy O2 si te vei bucura de ceea ce iti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata ! Noi te vom ajuta !

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Forrise - 2020. All Rights Reserved.