"Daca crezi ca vei reuşi sau nu, ai intotdeauna dreptate!"

Synergen O2 -- Planul de marketing

UN PLAN DE MARKETING PUTERNIC


Devino un profesionist si atinge obiectivele tale economice cu cel mai bun produs din lume.

Profita de oportunitatea de a-ti creste veniturile si de a-ti imbunatati sanatatea

Doua moduri de participare


1 Pentru a intra in sistem este necesara achizitonarea unui pachet


2 Fa achizitia, dupa care...


3 Vei incepe sa castigi...


VANZARI DIRECTE

VANZARI DIRECTE SI On-line direct din site–ul tau web

1.-Vanzari directe
Castigati pana la 100% din investitia initiala.

2.-BONUS DE INCEPUT FAST
Primesti pana la 33% din punctele de pornire rapida.

3.-BONUS ECHIPA POWER
Castiga pana la 100.000 USD in fiecare luna..

4.-UNILEVEL BONUS
Castigayi comisioane pana la 9 niveluri.

5.-BONUS INFINITATE
Cand depasiti 9 niveluri, castigati pana la 4 generatii.

6.-BONUS ECHIPABIL DE POWER ECHITABIL
Castiga un procent din profiturile obtinute in planul binar al retelei tale..

Venitul real va depinde de timpul si efortul pe care un distribuitor il dedica activitatii sale..

Castigi pana la 25% din punctele FAST START pentru fiecare pachet vandut si pentru fiecare upgrade achizitionat.

RETEAUA UNILEVEL


VANZARI DIRECTE SI BONUS DE INCEPUT RAPID

4 Castiga comisioane din punctele Fast Start pana la 5 nivele in baza categoriei pentru fiecare noua inscriere .Castiga Bonus Power Team in baza categoriei tale.


Pentru a incepe activitatea ta trebuie sa inscrii 2 persoane.
Pozitioneaza o persoana pe piciorul stang si una pe piciorul drept in reteaua ta BINARA.

Plata noastra in binar este foarte potenta..
Se calculeaza la fiecare 15 zile , castigul in baza calificarii avuta.

BONUS UNILEVEL..
Plan de pensionare

BONUS UNILEVEL platit pe 9 nivele ..

3 Vei incepe sa castigi...

GASESTE MAI MULTE MODELE DE AFACERI. SPRIJIN REAL EXPERIENTA.

Compania Synergy O2 va rasplateste pentru vanzarea produselor si ajutarea celorlalti pe care ii sponsorizati sa faca acelasi lucru. Recompensele tale cresc odata cu afacerea ta. Vei obtine venituri din profituri cu amanuntul, bonusuri de performanta lunare, bonusuri de conducere lunare si anuale si alte facilitati de numerar si afaceri bazate pe performanta personala si de grup.

Va sprijinim oferind resurse de afaceri la nivel mondial, cum ar fi asistenta clientilor, managementul afacerilor, gestionarea comenzilor, instruire si motivatie. De la instruire specifica produsului, la educatie de afaceri, formare pentru auto-imbunatatire si programe de mentorat, veti avea acces la resurse pentru a va ajuta sa construiti o afacere de succes cu Synergy O2.

Va veti bucura, de asemenea, de increderea de a lucra cu o companie de sprijin si de incredere, care este in afaceri de mai bine de 10 ani, si de o comunitate puternica de distribuitori cu experienta Synergy O2, care va pot ajuta la fiecare pas si va vor ajuta sa atingeti obiectivele alese.

Synergy O2 ofera resurse extraordinare de instruire care va pot duce la viteza mare. Alegeti dintre formarea online sau personala, adaptata preferintelor dvs. specifice de invatare. Va oferim instrumentele care va ajuta sa incepeti sa va atingeti obiectivele.

Synergy O2 creste in mod proactiv constientizarea publica a companiei, a oportunitaii de afaceri si a produselor noastre. Va sprijinim afacerea independenta prin publicitate nationala si locala, sponsorizari si evenimente. Nu esti niciodata singur in afacerea ta Synergy O2.

Propria ta afacere in palma

Pentru a vedea cum clic aici,

VANZARE DIRECTA

Vanzarea directa este o modalitate de a comercializa produsele direct catre client, in afara mediului traditional de vanzare cu amanuntul. Produsele sunt adesea oferite la demonstraaii, petreceri, la locul de munca sau pur si simplu impartasite intre prieteni si familie.

Alegand vanzarea directa ca canal de distributie, am taiat toti intermediari, cum ar fi angrosisti, agenti de publicitate si comercianti cu amanuntul, inlocuindu-le cu distribuitori.

Astfel economisim bani prin scurtarea lantului nostru de distributie - bani pe care apoi ii putem investi in schema de compensare a distribuitorilor nostri. De asemenea, ne apropie de clientii nostri, ceea ce la randul nostru ne ofera o mai buna intelegere a nevoilor lor.

ALATURA-TE ACUM

IMAGINEAZA-TI CELE MAI MARI VISE devin ADEVARARURI

De ce sa-ti urmezi visele cand le poti conduce? Economia noastra se afla in mijlocul unei schimbari majore de paradigma care implica modul de lucru al oamenilor. Cu fiecare zi care trece, mai multe persoane isi asuma responsabilitatea viitorului financiar, actionand asupra oportunitailor de a-si suplimenta veniturile sau de a incepe o noua cariera.

Modelul de vanzari directe ofera o gama larga de beneficii pentru cei interesati de a genera venituri suplimentare, lucrand pentru ei insisi: o baza larga de clienti, afaceri repetate, dezvoltare personala și potentialul de a obtine venituri reziduale. La Synergy O2, va facilitam sa incepeti propria afacere sau un concert lateral si sa creati un stil de viata mai bun decat ati crezut posibil.

In paralel cu o modificare a structurii locului de munca, experienta cumparaturilor este si ea transformata in mod semnificativ. Comertul electronic a fost pe deplin imbratisat in acest moment, oferind un nivel de comoditate oricand si oriunde si flexibilitati de preturi neegalate de magazinele din caramida si mortar. In acest model modern, recomandarile personale au inlocuit publicitatea traditionala - 80% din cumparaturi sunt influentate de cuvant. O recomandare personala nu poate avea pret.

Acordand o atentie deosebita dinamicii pietei, am creat un mediu antreprenorial care sustine cresterea continua si succesul, toate usor accesibile pentru tine. Aducem eficienta comertului electronic pentru vanzarile directe si o combinam perfect cu puterea relatiilor personale.

Am redefinit vanzarile directe combinand un cadru puternic de comert electronic cu influenta relatiilor personale. Pur si simplu, iti construiesti afacerea oriunde doresti - literal la scara globala, indiferent de gradul pe care il preferi - si dezvolti conexiunile personale din reteaua ta, iar noi ne ocupam de toata logistica.

Synergy O2 se afla pe pietele potrivite, cu o abordare corecta si un model dovedit ca functioneaza. Gradul dvs. de implicare cu aceasta oportunitate depinde in totalitate de dvs.; puteti incepe mic sau merge mare. Oricum, viitorul este acum. Sunteti gata sa va reinventati lumea cu Synergy O2?

Synergy O2 combina tendintele actuale de cumparaturi si de lucru cu pozitia noastră unica pe piata nutritionala in crestere pentru a oferi o oportunitate fara precedent. Modelul nostru de afaceri cu totul singular a fost dezvoltat pentru a va permite sa profitati de avantajele experientei noastre incomparabile. Odata ce ati inceput, nimic nu poate sta in calea potentialului dvs.!

INTREBARI FRECVENTE

1.-Care este diferenta dintre un client si un distribuitor?
Distribuitorii sunt eligibili pentru a primi comisioane pentru achizitii personale si organizationale. Clientii cumpara produse la pretul en-gros, dar nu sunt eligibili pentru a castiga comisioane.Castiga comisioane pana la 9 niveluri.

2.-Este obligatoriu sa cumpar produse in fiecare luna ca distribuitor?
Da, trebuie sa cumparati o anumita cantitate de produse pentru a va mentine statutul de distribuitor..

3.-Cand sunt platit?
Synergy O2 plateste comisioanele lunar .

4.-De ce ar trebui sa cumpar un pachet de inscriere cand ma inscriu?
Pachetele de inscriere ofera cea mai buna valoare pentru toate produsele noastre. De asemenea, veti avea acces la promotiile, reducerile si cursurile noastre exclusive

5.-Care este diferenta dintre un sponsor si un inscris?
Sponsorul tau este distribuitorul direct al uplinei. Inscrisul dvs. este persoana care v-a prezentat Synergy O2. Inscrisul si sponsorul sunt uneori aceeasi persoana.

6.-Cat pot castiga ca distribuitor?
Venitul real va depinde de timpul si efortul pe care un distribuitor il dedica activitatii sale..

????INCARCARITI CE ESTE PASSIONAT DESPRE ACTIUNII LOR

Produse nutritive exclusive si de inalta calitate

 • Perfect pozitionat intr-un sector in plina expansiune;
 • Produse pe care oamenii le fac ravagii;
 • Suport dedicat

 • Site-ul dvs. personal;
 • Instrumente de afaceri inovatoare 24/7;
 • Resurse de social media si propria aplicație de afaceri;
 • Un stil de viata rasplatit

 • Perfect pozitionat intr-un sector in plina expansiune;
 • Perfect pozitionat intr-un sector in plina expansiune;
 • Perfect pozitionat intr-un sector in plina expansiune;

Am CAUTAT -- PENTRU DUMNEAVOASTRA

Iata care sunt calitatile prin care traim la Synergy O2. Stii ca esti la locul potrivit pentru ca:

 • Gadeste-ti munca grea implinind si bucură-te de a fi recompensat in consecinta;
 • Lati-ti afacerea cu integritate.;
 • Suport dedicat

 • Incurajati succesul celorlalti si apreciati acelasi lucru in schimb.;
 • Recunoasterea credintei ar trebui acordata pe baza muncii grele si nu a favoritismului;
 • Prefera o oportunitate de afaceri stabila pe termen lung, in fata satisfactiei instantanee.;
 • Un stil de viata rasplatit

 • Indepartati prejudecatile.;
 • ????Cerca-te pentru binele comun.;
 • Perfect pozitionat intr-un sector in plina expansiune;

ACUM ESTE TIMPUL TAU

Cu Synergy O2, va puteti detine propria afacere infloritoare, sustinuta de o companie multinationala de vanzari directe in crestere rapida, folosind o evolutie revolutionara a santatii. Chiar ai controlul. Indiferent daca sunteti un profesionist care doreste sa opteze din cotidianul de noua pana la cinci, o mama care sta acasa care doreste sa va impulsioneze bugetul sau un antreprenor cu dorinta de a construi un venit rezidual substantial, cu norma intreaga, Synergy O2 va ofera sansa de a va atinge obiectivele personale si financiare, construindu-va o afacere care va fi testul timpului.

Esti pregatit sa incepi propria ta afacere?

      AaAaAa

Nu-i bai gai

Dar retine: corpul tau este intr-un continuu proces de vindecare.

Poti sa iei antibiotice ca sa te lupti  cu infectiile, sa te indopi cu aspirina ca sa nu mai simti dureri, sa-ti pui incheietura mainii in ghips sau chiar sa te oprezi de apendicita, dar pastilele si procedurile medicale nu te "vindeca". Ele reduc inflamatiile, se lupte cu bacteriile sau, in cazul unei fracturi sau operatii, fac posibila vindecare. Insa corpul se vindeca singur. Si o face intr-un mod uluitor. Cu ajutorul unor procese pe care noi nu avem inca puterea sa  le patrundem, corpul are de la nastere minunata capacitate de a se vindeca. Iata ca avem posibilitatea sa-l ajutam cu produsele Synergy O2

Constientizeaza importanta participarii ca Partener Synergy O2 si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

a

Porneste motoarele