"Daca crezi ca ești sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!"

S a c r o t e r a p i a

Rugaciunea, calea spirituala catre subconstient si energiile superioare

Rugaciunea are o forta incredibila. Ea inseamna constientizarea puterii care se afla in tine, dar si constientizarea puterii universale. A te ruga este poate calea cea mai sigura si mai intensa de accesare a energiilor subconstienutlui si a energiilor superioare.

Crestini, budisti, musulmani, hindusi, indiferent de spatiu, loc, timp, religie, rugaciunea este unica, aparte. Rugaciunea este universala. Rugaciunea este o entitate spirituala de sine statatoare. Nu, nu te gandi ca rugaciunea apartine doar habotnicilor sau ca dorim sa facem o pledoarie religioasa. In vremurile tulburi si tulburatoare pe care le traim, rugaciunea poate reprezenta o metoda de elevare spirituala, de echilibrare a sinelui, de racordare la legile universalitatii. Vom incerca astazi sa patrundem in tainele rugaciunii:

Eu am abordat sacroterapia pornind de la un text Biblic "cere si ti se va da, bate si ti se va deschide, multumeste ca si cum ai primit si vei primi..." Astfel...cu convingere.

Eu sunt sanatos,...Multumescu-ti Doamne !

Rugaciunea are capacitati de vindecare remarcabile. Este demonstrat STIINTIFIC !

Rugaciunea poate avea efecte vindecatoare in momentul in care crezi in puterile ei. Acest lucru a fost dovedit si din punct de vedere stiintific. "Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, dar ea repara si structura grav afectata a constiintei", este de parere Valeri Slezin, conducatorul Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg. In cercetarile sale, profesorul a incercat sa evalueze capacitatile rugaciunii. Electroencefalogramele pe care le-a efectuat in timpul rugaciunii unor calugari au inregistrat un rezultat uimitor.

Acestea au surprins un proces rarisim (odata cu procesul de crestere al unei persoane, creierul isi intensifica activitatea), "stingerea" integrala a cortexului cerebral, fenomen ce mai poate fi inregistrat doar la bebelusii de trei luni (in momentul in care sentimentul de profunda siguranta alaturi de mama lor atinge un prag maxim) sau in starea de somn profund. Valeri Slezin denumeste starea "trezie usoara, in rugaciune".

Masaro Emoto este cel care a efectuat un alt experiment menit sa demonstreze puterea rugaciunii. Cercetatorul a ales ca locatie un lac din Japonia, extrem de poluat din cauza industrializarii excesive a zonei. Cercetatorul a strans mii de oameni, rugandu-i sa inalte rugaciuni pentru purificarea apei. Fiecare s-a rugat in mod diferit, dupa cum a crezut de cuviinta, individual sau colectiv, in liniste sau in cuvinte arde, in temple sau pe marginea lacului. S-au efectuat analize ale compozitiei apei inainte de rugaciune si dupa rugaciune. Inainte de inceperea rugaciunilor s-a observat ca in compozitia apei se aflau molecule haotice, deformate, de forme bizare. Dupa numai doua ore de rugaciune, studiind apa, s-a observat ca era alcatuita din structuri moleculare ordonate, armonioase, in forma de flori. Structura apei s-a purificat.

Orice boala are si o cauza mentala.Gandurile rele, grijile, fricile, toate rautatile si negativitatile noastre produc boli în planul mental, care, în timp se manifestă în plan fizic. De aceea, pentru a trata o boala, este necesar sa-i cunoastem originea, cauza. Degeaba vom trata cu medicamente o boala care isi are originea în planul mental. Cel mai bun medicament este să-l facem pe pacient să înteleagă mecanismele îmbolnăvirii si vindecării. Când va intelege acest lucru, prin programare mentala pozitivă(rugaciune) el se va putea vindeca singur, dacă boala are si o cauză spirituală.

Schimbarea atitudinii fata de boala

- De fapt, care sunt mijloacele prin care actioneaza in sens vindecator sacroterapia? Care este primul lucru pe care trebuie sa-l faca pacientul care vrea sa apeleze la acest mijloc de vindecare?.

- Primul si probabil cel mai important demers in sacroterapie este schimbarea atitudinii fata de boala. Cand se imbolnavesc, multi oameni privesc acest lucru ca pe o fatalitate, ca pe un ghinion sau, mai rau, ca pe o nedreptate. De aici apar si tot felul de stari sufletesti nefaste, de teama, de tristete ori chiar de revolta fata de Dumnezeu, care a permis aparitia bolii si a suferintei. Or, aceasta atitudine este adesea mai rea decat boala in sine, pentru ca nu permite bolnavului sa primeasca ajutorul spiritual pentru a se tamadui.

- Primul demers in sacroterapie ar fi, asadar, acceptarea faptului ca boala este o consecinta a pacatului?

- Nu neaparat, pentru ca nu doar pacatele comise sunt sursa bolii. Mai exista si alte cauze spirituale ale acesteia. Merita amintita aici pilda biblica a orbului din nastere, pe care Iisus l-a tamaduit si despre care El spunea ca nu s-a imbolnavit nici pentru pacatele sale si nici pentru cele ale parintilor, ci "pentru slava lui Dumnezeu". Intr-adevar, exista aceasta perceptie exagerata, cumva gresita, ca toate bolile apar numai ca urmare a pacatului. Dar nu este asa, iar studiul textelor biblice si ale sfintilor arata fara putinta de tagada acest lucru. Mai degraba, boala este o lectie, o enigma care se cere dezlegata nu doar din perspectiva strict biologica, ci si din cea sufleteasca si spirituala. In acest sens, pacientul, si nu numai el, trebuie sa priveasca boala ca pe o lectie oferita de viata si, in ultima instanta, de Dumnezeu, pentru a se transforma, pentru a deveni mai bun, mai apropiat de propriul sau suflet, de semenii sai si de divinitate. Odata acceptata aceasta realitate, chiar daca la inceput mai mult teoretic, ca boala este o cale pentru a transforma ceva profund din noi insine si a deveni mai buni, se poate vorbi despre sacroterapie.

Eficienta pentru tratarea intregului organism si nu numai pentru anumite afectiuni, aceasta imbunatateste toate functiile organismului si stimuleaza procesul natural de vindecare.

Contraindicatii si efecte secundare: nu sunt...

Poti sa iei antibiotice ca sa te lupti  cu infectiile, sa te indopi cu aspirina ca sa nu mai simti dureri, sa-ti pui incheietura mainii in ghips sau chiar sa te oprezi de apendicita, dar pastilele si procedurile medicale nu te "vindeca". Ele reduc inflamatiile, se lupte cu bacteriile sau, in cazul unei fracturi sau operatii, fac posibila vindecare. Insa corpul se vindeca singur. Si o face intr-un mod uluitor. Cu ajutorul unor procese pe care noi nu avem inca puterea sa  le patrundem, corpul are de la nastere minunata capacitate de a se vindeca. Iata ca avem posibilitatea sa-l ajutam cu tapping.

Constientizeaza importanta participarii ca Partener ProiectST si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata ! Noi te vom ajuta !

Porneste motoarele

Innapoi la Site Machine