"Daca crezi ca ești sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!"

Metoda Siva

Relaxarea este cheia

Folosesc o tehnică de relaxare progresivă, relaxându-mi mai întâi capul, apoi umerii și, rând pe rând, toate părțile corpului până la vârful picioarelor.

Odată relaxat, îmi imaginez corpul și boala(disfunctia).

Îmi imaginez cum afectiunea devine din ce în ce mai mică.

La fiecare ședință de relaxare vizualizez disfunctia ceva mai mică decât ultima dată.

Îmi imaginez, de asemenea, că vad cum sistemul imunitar - leucocitele - urmărește, dispersează și elimină celulele afectate.

Îmi spun mereu că celulele afectate ies din corp de fiecare dată când merg la toaletă.

Imi dau și instrucțiuni pozitive, repetând mereu, în timp ce ma afla în starea relaxată, meditativă:

Medicii sunt rareori capabili să accepte capacitatea omului de a-și folosi mintea pentru a-și remedia starea organismului.

. Activarea unei părți mai mari a minții Ați înțeles până acum că secretul metodei Silva este relaxarea. Însă relaxarea pe care o învățați aici nu este pasivă. Veți învăța cum să vă relaxați activ. Atât ajungerea în starea de relaxare, cât și folosirea acesteia sunt procese active. Folosindu-ne mintea pentru a ne relaxa și a vizualiza imagini pozitive, ne activăm partea creativă a creierului - o funcțiune a emisferei drepte care este rareori implicată în gândirea curentă.

Pe scurt, metoda Silva ne ajută să avem un control conștient asupra nivelurilor profunde ale minții. Ne dă posibilitatea de a folosi undele cerebrale relativ lente (alfa) pentru a ne lărgi domeniul de conștiență și a ne îmbunătăți capacitatea de a rezolva problemele.

Problemele de sănătate sunt cel mai ușor de rezolvat, pentru că avem controlul tuturor surselor lor. Programarea comportamentului prin cuvinte și imagini Organismul omului este pe deplin echipat pentru autovindecare. Noi interferăm cu acest proces natural atunci când reacționăm la evenimente prin îngrijorare și stres.

Putem elimina interferența reacționând relaxat la evenimentele din exterior. Ne putem, de asemenea, stimula energia vindecătoare prin conceperea unor proiecții mentale pozitive și prin instrucțiuni mentale verbale pozitive. Metoda Silva pentru îmbunătățirea sănătății se bazează pe folosirea în timpul relaxării a instrucțiunilor mentale pozitive. Este o metodă simplă și ușoară, care devine din ce în ce mai eficientă pe măsură ce o practicăm. Vă puteți aștepta la înfăptuirea unui miracol chiar dacă sunteți începător. Încrederea și așteptările dumneavoastră pozitive reprezintă "unda verde" care le comunică neuronilor că trebuie să îmbunătățească starea corpului.

Cum se face ?

A sosit momentul să luați o decizie. Vreți să aveți mai mult control asupra propriei vieți? 11 Dacă răspunsul este afirmativ, veți avea de câștigat nu numai în privința sănătății, ci și în oricare alt domeniu al vieții, deoarece neuronii, care până acum fie trândăveau, fie lucrau împotriva dumneavoastră, vor fi puși dintr-odată să lucreze pentru ameliorarea tuturor problemelor.

Citiți mai întâi instrucțiunile.

 1. Stați comod pe un scaun și închideți ochii.
 2. Inspirați adânc și, în timp ce expirați, relaxați-vă corpul..
 3. Numărați încet înapoi, de la 100 la 1..
 4. Imaginați-vă un loc plin de tihnă pe care îl cunoașteți.
 5. Spuneți-vă în gând: "Corpul și mintea îmi vor fi întotdeauna într-o stare perfectă de sănătate". .
 6. După aceea, începeți să numărați de la 1 până la 5.
 7. Spuneți-vă în gând că atunci când veți deschide ochii, după ce ați ajuns la numărul 5, vă veți simți foarte treaz și mai bine decât înainte.

  Când ajungeți cu numărătoarea la 3, repetați acest lucru.
  Când deschideți ochii, afirmați-l din nou:

  "Sunt perfect treaz și mă simt mai bine decât înainte."

  Ceea ce tocmai ați făcut se numește programare.

  Capacitatea de a vă programa se va îmbunătăți cu timpul. Treptat, vă veți relaxa mai repede și mai profund. Veți vizualiza lucrurile tot mai bine, iar așteptările pozitive și încrederea se vor intensifica, permițându-vă să obțineți rezultate din ce în ce mai bune și mai importante. Eu vă voi conduce pas cu pas. Când veți ajunge la sfârșitul cărții, veți fi capabil să vă ajutați pe dumneavoastră înșivă pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și vă veți putea folosi energia minții pentru a-i programa și pe alții, de la distanță, în vederea îmbunătățirii sănătății lor.

  Material bibliografic, cartea "Autocontrolul prin Metoda Silva"

  Pentru mai multe informatii clic aici,

  Poti sa iei antibiotice ca sa te lupti  cu infectiile, sa te indopi cu aspirina ca sa nu mai simti dureri, sa-ti pui incheietura mainii in ghips sau chiar sa te oprezi de apendicita, dar pastilele si procedurile medicale nu te "vindeca". Ele reduc inflamatiile, se lupte cu bacteriile sau, in cazul unei fracturi sau operatii, fac posibila vindecare. Insa corpul se vindeca singur. Si o face intr-un mod uluitor. Cu ajutorul unor procese pe care noi nu avem inca puterea sa  le patrundem, corpul are de la nastere minunata capacitate de a se vindeca. Iata ca avem posibilitatea sa-l ajutam cu tapping

  Constientizeaza importanta participarii ca Partener Club si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

  Porneste motoarele

Innapoi la Site Machine