"Daca crezi ca vei reuși sau nu, ai intotdeauna dreptate!"

Stem O2 (60 ml) - activator CELULE STEM
280.00 lei!

Stem O2 "Reactiveaza-ti CELULELE STEM!"

Descriere

Stem O2 este un activator al CELULELOR STEM si este realizat cu tehnologia si superioritatea care caracterizeaza fiecare produs al companiei Synergy O2 INC.

Stem O2 contine doze concentrate de componente naturale pe care organismul nostru le absoarbe, revitalizand, stimuland sistemul imunitar, contribuind la hranirea, curatarea si oxigenarea celulelor.

Stem O2 sustine reducerea efectelor scăzute ale producerii de celule stem si ofera cantitati importante de nutrienti, revitalizand, stimuland sistemul imunitar, contribuind la hranirea, curatarea si oxigenarea celulelor;

Stem O2 sustine reducerea efectelor scazute ale producerii de celule stem si ofera cantitati importante de nutrienti.;

Stem O2 - principalele ingrediente

Resveratrol

Resveratrolul este un antioxidant care sustine longevitatea, apara organismul impotriva radicalilor liberi, intarziind imbatranirea.

Aceasta componenta protejeaza celulele creierului si ajuta in procesul de oxigenare si activare a energiei in cazul mitocondriilor, impiedicand pierderea neuronilor cauzata de varsta si de situatii critice precum accidentele vasculare cerebrale.

Resveratrolul are, de asemenea, multe efecte antiinflamatorii si cardioprotectoare.


Resveratrolul are, de asemenea, multe efecte anti-diabetice. Studiile au aratat ca resveratrolul imbunatateste simptomele comune ale diabetului, cum ar fi polifagia, polidipsia si pierderea in greutate.

Alga AFA

Datorita potentialului sau mare de proteine, fier si alte minerale care sunt absorbite atunci cand sunt administrate pe cale orala, alga AFA aduce beneficii sistemul imunitar, reduce inflamatia, infectiile virale si sprijina buna functionare a inimii.

Este creditata cu puterea de a creste vigilenta, concentrarea, imbunatatirea starii de spirit si reducerea depresiei.

Vitamine

- Alga AFA contine, de asemenea, minerale si oligoelemente, inclusiv vitamine precum: Vitamina A, vitamina C, niacin, colina, acid folic, acid pantotenic, biotina, vitamina E, vitamina K si multe dintre vitaminele B cum ar fi vitamina B1 (Tiamina), vitamina B2 (ribo avin), vitamina B6 (Piridoxina) si vitamina B12 (Cobalamin).

- Proteine

Unele studii efectuate asupra algei AFA estimează că exista aproximativ 60% proteină in greutate uscata.

-Colostrum bovin

Colostrul este prima secretie a laptelui la mamifere dupa nastere. Este o sursa bogata de proteine nespecifice, cum ar fi Timosin (grup de proteine implicate in dezvoltarea celulelor sistemului imunitar), Alfa 1 si B4.

Vitamina E este o componenta majora a colostrului, cunoscut sub numele de Alfa Tocoferol.

Colostrul contine mai multa vitamina E decat laptele.

-Cartilaj de rechin

Cartilajul de rechin imbunatateste vindecarea naturala a ranilor si, de asemenea, regleaza si intareste sistemul imunitar.

De ce imbatranim?

Numitorul comun al tuturor fiintelor vii este imbatranirea celulelor din momentul in care sunt produse.

Celulele stem sunt sursa regenerarii diferitelor tesuturi. Ele sunt puse in ac?iune cand apar leziuni tisulare si migreaza oriunde trebuie sa le repare pe acestea.

STEM O2 contine singurul compus natural care s-a dovedit ca sprijina eliberarea de celule stem din maduva osoasa.

De ce celulele noastre stem se epuizeaza?

 • Cu cresterea timpului si varstei
 • Factori de mediu
 • Fumat excesiv sau consum de droguri
 • Conditii genetice
 • Malnutritie
 • Stres
 • Stem O2 - beneficii principale:
  • Efecte
  • reactiveaza CELULELE STEM;
  • creste nivelul de oxigen la nivel celular;
  • ajuta la reducerea trigliceridelor si a colesterolului;
  • imbunatateste elasticitatea arterelor si a venelor;
  • previne aparitia bolilor cardiovasculare si renale;
  • intarzie procesul de imbatranire;
  • ajuta la regenerarea membranei pulmonare;
  • este un antioxidant mai puternic decat vitamina E;
  • imbunatateste productia de celule de reproducere;
  • este un antiinflamator puternic;
  • ajuta la eliminarea, neutralizarea radicalilor liberi;
  • reduce pierderea memoriei.

  Stem O2 - compozitie

  Stem O2 administrare: 8 picaturi sub limba de 2 ori pe zi.

  Synergy O2

  Toate oligoelementele sunt nerafinate si combinate cu siliciu, aminoacizi si oxigen in curs de formare. Stem O2 functioneaza ca un supliment alimentar si mineral, imbunatatind activitatile biochimice si nutritionale ale organismului.

  Forma de prezentare: 60 ml

  Acest produs nu este medicament, acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau prevenii orice boala. Informatia oferita are scopul de a ilustra si nu de a inlocui sfatul medicului. SYNERGY O2 nu da sfaturi medicale, nu prescrie si diagnosticheaza nici o boala. Noi oferim produse nutritive care pot ajuta organismul sa se refaca si sa se vindece prin propriile resurse.

  Poti sa iei antibiotice ca sa te lupti  cu infectiile, sa te indopi cu aspirina ca sa nu mai simti dureri, sa-ti pui incheietura mainii in ghips sau chiar sa te oprezi de apendicita, dar pastilele si procedurile medicale nu te "vindeca". Ele reduc inflamatiile, se lupte cu bacteriile sau, in cazul unei fracturi sau operatii, fac posibila vindecare. Insa corpul se vindeca singur. Si o face intr-un mod uluitor. Cu ajutorul unor procese pe care noi nu avem inca puterea sa  le patrundem, corpul are de la nastere minunata capacitate de a se vindeca. Iata ca avem posibilitatea sa-l ajutam cu produsele Synergy O2

  Constientizeaza importanta participarii ca Partener Synergy O2 si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

  Porneste motoarele