Daca crezi ca vei reusi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Cadou SCN

Despre Cadou...

Cum de acorda SCN cadou mare in euro la inregistrare?

In discutia cu unele persoane a rezultat ca sunt sceptice la faptul ca cineva in ziua de azi iti da gratuit (cadou) o suma frumusica in euro la aderare intr-un program!

Este firesc sa gandesti asa daca nu cunosti mecanismul programului.

SCN a investit si detine 4,5 miliarde de monede, din care in scopul cresterii rapide a nr. de membri ofera gratuit la inregistrare 40 Hard( peste 1500 euro) dar care nu se pot retrage si reprezinta samanta/ajutorul dat pentru crearea garantiei/capitalului necesar emiterii monedelor cu care se realizeaza apoi ce doresti, deci acesti bani nu ies acum din sistem.

Pentru emiterea monedelor, se percepe o taxa de 5% si cu cat sunt mai multi membri ce executa tranzactii (nr. de tranzactii e nelimitat), cu atat suma acumulata creste si deci firma isi recupereaza investitia intiala si apoi merge pe profit, adica se realizeaza relatia castig-castig (si membrii si compania) si scopul urmarit - prosperitatea financiara a membrilor comunitatii.

Este o comunitate a dreptatii unde toti au aceleasi beneficii, doar timpul difera in functie de modalitatea aleasa pentru realizarea garantiei (1. investitie, 2.promovare pentru cresterea comunitatii, 3. pasiv, prin folosirea cadoului primit, la deschiderea bursei interne) .

Acest cadou il putem asemui cu o samanta ce naste o planta care la randul ei va produce sute si mii de seminte !

Cand cele 4,5 miliarde de monede se vor epuiza si succesul SCN va deveni viral, cine va vrea sa acceada in comunitate va trebui sa cumpere monede pentru garantie de la noi cei inspirati ca am aderat acum si am primit cadoul respectiv, deci o alta sursa de venit pentru noi.

Pentru a exemplifica cum functioneaza programul sa luam un exemplu:

Cineva a realizat prin una din cai garantia/capitalul/averea de 1000 de Bithard si vrea sa cumpere o masina de 30.000 euro. O moneda, acum are valoarea de 40 euro deci ii trebuie 750 de monede CN.

Intrucat are garantie 1000 de Bithard, poate emite 750 monede CN (ii mai raman 250 garantie) si cumpara masina.

Acum 750 Bithard sunt blocate pana ce se achita datoria costului emiterii monedelor, 750 x 0,85 lei= 638 lei in maxim 5 ani. La achitarea datoriei (ce se poate face oricand in cei 5 ani) cei 750 Bithard se deblocheaza si se aduga iar la capital, adica ai luat dintr-un buzunar si ai pus in celalalt, e un fel de perpetuum mobile adevarat, nu fictiv.

Am exemplificat doar cumpararea dar mai sunt si alte facilitati in SCN.

Stiu ca e greu de crezut de cei ce stau pe margine, dar asta e treaba lor, poate isi deschid mintea si ni se alatura sa prospere si ei.

Cred ca e o diferenta colosala fata de un astfel de imprumut la banca (garantie, dobanzi, rate, pierderea garantiei daca nu achiti la termen) unde nu ti se inapoiaza imprumutul! Asa ca va felicit inca odata pentru decizia de aderare aici !

Desigur sunt multe de invatat si de inteles despre SCN, pe Telegram sunt postate din 2019 video cu toate informatiile pentru deplina intelegere, iar in fiecare marti ora 18:30 este Zoom de prezentare a programului.

Nu in ultimul rand: http://www.scamadviser.com coteaza pe SCN ca 100% sigur, iar pentru a lucra suntem indrumati atent de catre mentorul repartizat ( vedeti in site).

Ar trebui sa deschidem mintea celor tineri care pierd timp mult pe telefon/calculator fara vreun castig material, asa cum gratis le ofera SCN

Intr-un video pe telegram se arata concret ce se poate realiza doar pasiv prin folosirea cadoului oferit la inregistrare. De asemeni cu facilitatea DBR se asiugura cresterea anuala a valoriii monedelor cu 50-60%. Repet, asa ceva nu a mai fost si nu cred ca o sa mai fie!

Smart Crypto Note este un sistem monetar digital si o comunitate economica revolutionara.

Solutiile de ultima ora ale sistemului SCN ofera o functionare extrem de eficienta din punct de vedere al costurilor si in acelasi timp extrem de sigura. Acest lucru garanteaza ca toti participantii isi pot crea bunastare si abundenta.

Ghid pentru inregistrare clic aici,

Asadar in aceasta comunitate asteptam persoane care sunt dispuse sa vada si sa practice ceva nou...

Nu este.......doar navigare simpla pe internet (nu esti obligat la nimic, poti lucra singur, de aceea propun asta)

"Cetatenii de rand, au un loc de munca, iar oamenii bogati sunt in retea".
Robert Kiyosaki.

Revino la Site clic aici

Constientizeaza importanta participarii ca membru SCN si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata ! Noi te vom ajuta !

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2022. All Rights Reserved.