Daca crezi ca vei reusi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Husa pe viata
logo

Viata --- vazuta altfel!...

« Smart Crypto Note»
Husa inteligenta pe viata!

Viziunea Smart Crypto Note !.

Smart Crypto Note ofera o platforma globala, descentralizata, independenta de tranzactionare si afaceri pentru toti jucatorii din societate.

Acest tip de solutie ofera o oportunitate justa de securitate si crestere, care ar fi imposibil de realizat cu resursele financiare disponibile in prezent. .

Structura este capabila sa raspunda atat nevoilor zilnice (cum ar fi cumpararea de bunuri imobiliare), cat si nevoilor investitorilor in acelasi timp.

Succesul SCN este asigurat de excelenta armonie a celor doua zone. Organizatia globala va fi condusa de un grup de holding cu sediul in Malta, care va reprezenta interesele individuale si comune ale tuturor participantilor, atat la nivel local, cat si global. (In prezent, cele mai reglementate si sigure conditii legale pentru sistemele bazate pe blockchain si criptomonedele sunt din lume.).! ????????

Pentru ce puteti folosi mijloacele digitale de plata ale S C N ?.

Acestea ofera acoperire pentru a va atinge obiectivele, fie ca este vorba despre cumpararea unei proprietati sau a unei masini noi, construirea unui viitor mai sigur din punct de vedere financiar sau o investitie.

Oricare ar fi scopul tau, daca trebuie sa investesti capital in realizarea lui, o moneda puternica te va ajuta.

Sistemul S C N ofera solutii sigure si corecte pentru construirea si imbogatirea averii dumneavoastra, care va vor asigura bunastarea pe termen lung.

De ce va fi sistemul SCN bazat pe blockchain?.

Tehnologia Blockchain va revolutiona in curand tot ceea ce stim despre securitate, administrare. Sistemul blockchain permite o administrare mai sigura si radical mai rapida. Tranzactiile in lant bloc sunt urmaribile si ireversibile pentru oricine.

Contractele inteligente, adica contractele inteligente, contin toate informatiile legate de termenii si conditiile contractuale, iar atunci cand conditia (conditiile) predefinite sunt indeplinite, activitatea, tranzactia si consecinta aferente conditiei (conditiilor) date sunt executate automat.

SCN isi dezvolta propriul blockchain, care va fi introdus treptat in 2020.///??? Pana la introducerea blockchain-ului, monedele digitale SCN pot fi definite legal ca "inlocuitori ai banilor digitali".

Dupa introducerea blockchain-ului, toate devin criptomonede, criptomonede.

Criptomonedele S C N ca investitie.

Criptomonedele SCN ofera o mare oportunitate de investitie. La urma urmei, la fel ca si pretul bitcoin, valoarea criptomonedei SCN se schimba constant. Sistemul SCN ofera cele mai bune oportunitai pentru investitorii in stadiu incipient. O investitie timpurie in criptomonede SCN va va permite sa obtineti mai multe profituri mai tarziu, asa cum am vazut cu Bitcoin.

S C N ofera oricarei persoane o sansa unica de a obtine Independenta financiara deoarece ... pune la dispozitie un sistem pentru a obtine avere/independenta financiara.

Ghid pentru inregistrare clic aici,
dar neaparat inregistrarea se face impreuna cu sponsorul

Asadar in aceasta comunitate asteptam persoane care sunt dispuse sa vada si sa practice ceva nou.

Nu este.......doar navigare simpla pe internet (nu esti obligat sa trimiti e-mail, poti lucra singur, de aceea propun asta)

"Cetatenii de rand, au un loc de munca, iar oamenii bogati sunt retea".
Robert Kiyosaki.

Constientizeaza importanta participarii ca Partener S C N si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta !

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2022. All Rights Reserved.